Get Adobe Flash player


Naš tim

 

Larisa Despotović
Jedna od osnivača i predsednica UO Udruženja. Najviše je angažovana kao project Manager i kordinatorka projektnih aktivnosti. Učestvovavala je u realizaciji brojnih projekata koji su podržani od strane BCIF-a, Ministarstva zdravlja, Fonda za otvoreno društvo… Sertifikovani je voditelj Grupa samopomoći i Treninga Asertivne komunikacije. Osnovni motiv njenog angažovanja je da kroz pomoć drugima, pomažemo i sebi samima, učimo i razvijamo svoje potencijale.

 

 

Ćućko Miloš, predsednik skupštine i jedan od osnivača Udruženja. Sertifikovani voditelj grupa samopomoći. Učestvovao na pisanju i realizaciji više projekta za Udruženje, kao i na brojnim treninzima (upravljanje ciklusom projekta, javno zastupanje, trening socijalnog preduzetništva) kao predstavnik udruženja. Edukant transakcione analize na Insitutu Psihopolis, završio Veterinarski fakultet. Neformalni i nezavisni istraživač psihološke astrologije. Ljubitelj prirode, putovanja i promene, posvećen idejama ličnog razvoja i povezivanja ljudi. Na uspešnom putu lične ”deperfekcionalizacije“.

 

 

Sanja Davidović, student tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu. Završila obuku za voditelje grupa samopomoći. Voditelj grupa samopomoći u Udruženju od 2010 godine. Veliki ljubitelj životinja i nezaustavljivi, neumorni i nezavisni aktivista za prava i dobrobit životinja-osoba koja nikad ne bi prošla pored ugrožene životinje ili osobe, a da ne pruži pomoć. Pasionirani čitač raznovrsne literature, i isto takav fan SF filmova.

 

 

Trifunović Sanja, student humanističkih nauka na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Udruženju Herc se priključila 2009. godine radi pružanja pomoći drugim
ljudima i sticanja novih iskustava. Angažovana je, između ostalog, kao voditeljka grupa samopomoći,
edukativnih radionica i radionica za mlade i decu. Član je jos nekoliko udruženja gde takože volonterski, učestvuje u realizaciji projekata.
hobi: rad sa ljudima, putovanja, životinje…

 

 

Marija BeninMarija Benin, diplomirani psiholog – master kliničke psihologije i psihoterapeut (REBT i KBT, Racionalno emotivno bihejvioralna terapija). Iskustvo je sticala u institucijama kao sto su Gradski centar za socijalni rad, savetovalište za brak i porodicu, Institut za psihijatriju. Poslednjih nekoliko godina angažovana kao psiholog Udruženja za podršku osobama sa neurozom Herc gde vodi savetodavnu službu. Učestvovala je u realizaciji brojnih projektnih aktivnosti Udruženja na poziciji koordinatora projekta i voditelja brojnih psihološko-edukativnih radionica, grupa za lični rad i treninga. Sertifikovani je voditelj Grupa samopomoći i treninga Asertivne komunikacije.