Get Adobe Flash player

Pilula

PILULA ZA JAČANJE PSIHIČKOG IMUNITETA

JAČANJE MENTALNIH POTENCIJALA UZ PSIHOTERAPIJU I JOGU

POVEĆANJE NIVOA FRUSTRACIONE TOLERANCIJE+REŠAVANJE PROBLEMA+SAMOPOUZDANJE+PREVAZILAŽENJE STRESA+JOGA ZA PONETI

Radionica obuhvata integrisan pristup jačanju čovekovih mentalnih potencijala. Prvi deo radionice obrađuje teme povećanja nivoa frustracione tolerancije, rešavanja problema, samopouzdanja i prevazilaženja stresa, a na drugom delu radionice biće prikazan uvod u program Viola, kao i izdvojeni  delovi ostalih tehnika  Yoge (yoga na poslu, plesne yoge), upoznavanje sa različitim stilovima Yoge , coachinga  i drugih tehnika koje  mogu  biti od  pomoći pri jačanju psihičkog imuniteta.

Ciljevi radionice « Pilula za jačanje psihičkog imuniteta » su :

 • Osnaživanje osobe da mentalno ojača
 • Smanjenje vulnerabilnosti osobe na svakodnevne probleme sa kojima se susreće
 • Savladavanje osnovnih tehnika joge i programa Viola .

Teme koje se obrađuju na radionici su:

 • povećanje nivoa frustracione tolerancije,
 • rešavanje problema,
 • samopouzdanje,
 • prevazilaženje stresa,
 • joga za poneti: praktična primena vežbi i uvod u Viola program

Radionica se preporučuje svima koji žele da:

 • poboljšaju svoj psihički imunitet uz pomoć praktičnih vežbi za povećanje nivoa frustracione tolerancije, rešavanja problema, jačanje samopouzdanja, prevazilaženja stresa
 • savladaju osnovne tehnike joge za poneti i uvod u Viola program
 • rade na svom ličnom rastu i razvoju

Metod radana radionici je kombinovan: predavanja, diskusije, rad u grupama, analize događaja, demonstracije,  međusobna razmena iskustava, fizičke vežbe i sl.

Radionica traje 3h i cena je 1500 RSD

Voditelji radionice su master kliničke psihologije i psihoterapeut Marija Benin, instruktor joge Zorana Matović i facilitator grupa samopomoći udruženja “Herc” Larisa Despotović

Marija Benin je master kliničke psihologije i edukovani RECBT psihoterapeut, pod supervizijom Pridruženog REBT Trening Centra u Beogradu, “Albert Ellis Instituta”iz New York-a, trener Asertivne komunikacije sa šestogodišnjim iskustvom u privatnoj praksi kao psihoterapeut i šestogodišnjim iskustvom u radu psihologa u udruženju za podršku ljudima sa neurozom “Herc”. Supervizor je grupa za samopomoć za osobe sa anksioznim i depresivnim poremećajima, koordinator brojnih projekata za mentalno zdravlje i voditelj psihološko edukativnih radionica, jedan od osnivača socijalnog preduzeća „Herc&Do“ Centar za lični i profesionalni razvoj. Na početku karijere radila je u okviru privatne klinike kao psiholog, savetovalištu za brak i porodicu i volontirala u UNICEF-u. Edukovala se i u drugim psihoterapijskim pravcima.

Zorana Matović je diplomirani ekonomista, operativni trener u Sportu, licencirani i sertifikovani instruktor u mnogim programima, sertifikovani life couch različitih programa, pisac, autor. Bavila se klasičnim i modernim baletom. Ima više od 15 godina iskustva u psihoterapiji, raznim couching  tehnikama, alternativnoj medicini, yogi, nutriticionizmu, fitoterapiji, fitnesu, plesu i drugim oblastima. Kreirala je dva programa: Plesnu Yogu i Viola program kao specifican program ličnog razvoja. Takođe je i kreator Total Aerial programa kao i autor knjige ,,Ljubav, Yoga i emocije”. Motivacioni je govornik – putuje i priča sa ljudima sa sličnim problemima, podržava ih da pokažu svoje emocije. Održava seminare i radionice. Takođe je i medijski savetnik i autor mnogih programa i performansa – Ljudi sa strahom, Brother, Skrivene sobe… Autor je i izvodjač mnogih performanasa na temu emocija i učesnik međunarodnih festivala.

Prijava za obuku - HERC

 

Verification